Sugeng rawuh sederek sederek wonten ing griyo kulo puniko Mboten ageng lan mboten megah Griyo kulo nggih namung koyo mekaten puniko Menawi pajenengan dados mboten sreg wonten ing penggalih kulo ngaturaken gung ing samudra pangaksami Monggo dipun sekecakaken Matur suwun